| Тук слагайте Вицове! | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
KriSkA Собственик
Брой мнения : 200 Join date : 11.03.2011 Age : 29 Местожителство : Burgas
| Заглавие: Тук слагайте Вицове! Сря Мар 30, 2011 11:06 pm | |
| Едно момиче чака на среща приятеля си. След 15 минутно закъснение той идва запъхтян и казва: - Представи си, излизам от входа и виждам, че трима бият един човек. Как да не помогнеш? - Добре, добре и какво стана? - Как какво?!? Пребихме го…
Младо семейство в спалнята. Мъжът оглежда със самодоволство своето тяло пред огледалото на тоалетката и си мърмори: - Ех....ако ми беше само със един сантиметър по-дълъг....щях да съм бог... От леглото жената допълва недоволно: - Ако ти беше със един сантиметър по-къс..... щеше да си богиня...
Запъхтян американски войник дотичва при една монахиня: - Моля, моля, може ли да се скрия под расото ви?! Ще ви обясня после. Монахинята се съгласила: След малко пристигат двама военни полицаи: - Сестра, извинете, да сте видяли случайно един войник? Монахинята отговорила, че е отишъл нататък. След като отминали, войникът излиза изпод расото: - Не зная как да ви благодаря...Разберете, аз просто не искам да ходя в Ирак... Монахинята отговорила, че напълно го разбира. Войника: - Знам, че е неприлично, но ще кажа, че имате много хубави крака..! Монахинята: - Ако беше погледнал още по-нагоре щеще да видиш и какви готини ...топки имам. И аз не искам да ходя Ирак
Един мъж правил любов с жена, но съпругът й пристигнал неочаквано, и тръгнал да го гони. Любовника избягал в парка, и гледа фонтан със статуи на голи мъже. Съблича се и той, застава в някаква поза , и се надява съпругът да отмине. По едно време от една от статуите се чува глас: - Събуй си чорапите бе, идиот, да не искаш всички да ни хванат!
Мъж се прибира от командировка. Влиза в спалнята, чаршафите омачкани, жената гола и мъжки слипове на възглавницата му. Оглежда се и от вратата на гардероба стърчат чифт ташаци. - Кво е тва бе жено?- Ми... камбанки, нали е Коледа... Взима си мъжът бухалката и... прас - нищо не се чува - Камбанки а? - прас втори път, прас 3ти път... Вратата се отваря. - Дзън бе, педерас...
Откритията на мъжа и на жената: Мъжът откри ЦВЕТОВЕТЕ и създаде РИСУВАНЕТО, Жената откри РИСУВАНЕТО и създаде ГРИМА. Мъжът откри ДУМИТЕ и създаде ДИАЛОГА. Жената откри ДИАЛОГА и създаде КЛЮКИТЕ. Мъжът откри ИГРИТЕ и създаде КАРТИТЕ. Жената откри КАРТИТЕ и създаде ТАРО. Мъжът откри ЗЕМЕДЕЛИЕТО и създаде ХРАНАТА Жената откри ХРАНАТА и създаде ДИЕТАТА. Мъжът откри ЧУВСТВАТА и създаде ЛЮБОВТА, Жената откри ЛЮБОВТА и създаде СВАТБАТА. Мъжът откри ЖЕНАТА и създаде СЕКСА. Жената откри СЕКСА и създаде ГЛАВОБОЛИЕТО. Мъжът откри ПАЗАРА и създаде ПАРИТЕ, Жената откри ПАРИТЕ И ЕБА МАЙКАТА НА ВСИЧКО!
Отива жена в бюрото по труда да кандидатства за работа като учителка. Служителят я пита: - Какво сте завършила? Тя: - ПУИ! Служителя - ??? Тя: - Пловдивски учителски институт. Служителя - ..Добре, че не сте завършила в Хасково...
| |
|
| |
bobiiii Потребител
Брой мнения : 31 Join date : 27.03.2011
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 1:55 am | |
| Две блондинки обикалят магазините. Влизат в един магазин и молят продавача да им помогне да си изберат дрехи. Той: - Кой размер сте? - Ръст 170, тегло 60, 90-60-90, размер на чашката 3, коси..... Другата блондинка: - Муцка, осъзнай се, не си в ICQ!!!
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 1:56 am | |
| - Чий може да е скелета на блондинка, наскоро открит в гардероба? - На миналогодишната победителка в конкурса по криеница...
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 1:57 am | |
| "Това, че съм блондинка, не означава, че трябва да ми се повтаря по три пъти... стигат ми и два пъти".
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 1:57 am | |
| Блондинка влиза в кафе. Поръчва си нормално кафе. Сервитьорката носи поръчката. Блондинката: - Извинявайте, но това кафе мирише на пенис... Сервитьорката се изчервила, грабнала кафето и отишла при бармана. - Клиентката каза, че кафето мирише на пенис... Бармана вдигнал чашата, помирисал я и казал: - Кажи на клиентката да го пие с другата ръка...
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 1:58 am | |
| Една блондинка за пореден път бива скъсана на изпита по кормуване. С досада пита своя инструктор този път защо. Той отговорил: - Сгазихте 5 души. Блондинката ядосано отвърнала: - Кажете ми колко души трябва да сгазя, за да изкарам книжка?
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 1:59 am | |
| Две блондинки седят в кафене и си говорят за тяхна приятелка /също блондинка/. - Чу ли, бе, муцка, Десата се удавила лятото на морето? - Как така, ма? - Ми ходила на пристанището и паднала от кея във водата. - Ми тя нали можеше да плува? - Можеше, ама някой бил сложил табела "Плуването забранено".
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 2:00 am | |
| Две приятелки се карат: - Ти си глупачка! - Не! Ти си глупачка! Минал един мъж и им казал: - Не се карайте! И двете сте прави!
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 2:01 am | |
| - Защо блондинката не говори по време на секс? - Защото мама й е казала да не говори с непознати.
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 2:01 am | |
| Срещат се две блондинки, които не са се виждали отдавна. - Е, как е? - Ох, вчера едно гадже ми подари палто от норки! - Потресаващо! - А следващата седмица едно друго гадже ще ме води на Канарските острови. - Потресаващо! - А след като се върна, едно друго гадже ще ми купува Мерцедес. - Потресаващо! - Ами, това е около мен. При теб как са нещата? - Аз пък се записах на училище по добри маниери... - Интересно... Какво учите там? - На последния урок ни учиха вместо "я, не се ебавай" да казваме "потресаващо"...
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 2:03 am | |
| След вечеря съпругът казва: - Скъпа, не е ли по-добре да си боядисаш косата руса? - Защо? - Чувал съм, че блондинките готвят по-добре.
| |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 2:05 am | |
| Пътуват две блондинки във влака и си говорят: - Не е живот това, а мъка! - Намери си любовник и взимай от него по 500 лева на месец! - Откъде да го намеря такъв? - Тогава двама по 250. - Също е проблем. - Тогава 4 по 125! Обажда се дремещ мъж от купето: - Като стигнете до 5 лева ме събудете | |
|
| |
bobiiii Потребител
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! Чет Мар 31, 2011 2:07 am | |
| Две блондинки приказват: - Забелязала ли си, че когато се съберат няколко жени, си говорят предимно за мъже? - Да, наистина. - Значи вярно е това, което мъжете смятат, че жените винаги си говорят за глупости!
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Тук слагайте Вицове! | |
| |
|
| |
| Тук слагайте Вицове! | |
|